Wij zijn online!

Blog 1.

Joehoe, wij zijn online!

De strijd is nog lang niet gestreden maar eindelijk zijn we zover. Wij zijn online en hebben hard gewerkt om het feit van onze nieuwe website en shop te kunnen delen. Geen grapje, maar een frisse start met een terugblik. Het is inmiddels al weer 12 jaar geleden dat we van start gingen met Cadeaushop St.Annaland. Wat een vernieuwing zeg, en wat zijn de mogelijkheden in dit digitale tijdperk enorm. Alles flitst aan je voorbij, en de buitelingen om het op een rijtje te houden nemen letterlijk een loopje met je verstandelijke vermogens. Enkele jaren geleden bouwden we hele papieren folders, dat ziet u op de foto bij dit artikel. Ook dat was genieten, voor groot en zeker klein.

Toen de samenwerking met Cannect en Peter Geluk Fotografie tot stand kwam werden we dol enthousiast. Natuurlijk moet je een beetje gekker dan een ander zijn en leuke dingen gaan bedenken. Dat het juist midden in de winter viel en we alleen maar aan die lieve Sint dachten, maakte het alleen maar erg leuk. En ja, inderdaad, onze spaarzame vrije tijd en volle werkdagen bestonden uit het verzamelen van plaatjes, tekst en het in de juiste volgorde vergaderen van allerlei gegevens. Soms leek het of de zweetdruppels van het scherm af kwamen spatten. Ook wij hadden graag vakantie gevierd en wat meer vrije tijd gehad. Soms waren we best jaloers op al die mensen. Maar ergens moet je beginnen dus doorgaan en niet teveel nadenken.  

Natuurlijk hopen we dat u veel plezier gaat beleven aan het lezen en volgen van onze blogs. We kijken er stiekem ook een beetje naar uit. En de kriebels maken de spanning compleet. Je denkt als schrijfster van een blog toch ook een beetje vooruit. Zo van….pfff dit is gelukt, maar waar zal ik de volgende keer over schrijven, en….heb ik wel genoeg inspiratie….gaat me dit allemaal wel lukken in de toekomst? Maar oké, geen zorgen voor morgen, de tijd gaat het leren. Moeilijkheden zijn er om uit de weg te ruimen, en problemen om opgelost te worden. Niemand is groot geworden zonder vallen en opstaan, en niemand is te oud om te leren. Mits we dat ook willen natuurlijk.

Zo zeg, dat zijn een heleboel wijze uitspraken achter elkaar. Maar het idee is geboren en ik weet ineens waar ik sta. Ik weet waar ik de volgende keer over ga schrijven. Even aantekeningen maken en de onmogelijkheden fladderen bij me weg als een vlinder die de privileges van mooie tuinen en landerijen tot zijn beschikking heeft. Ik denk aan dat oude paleis met zijn vele kamers. De warme uitstraling van oude meubels en de houten stoelen met steile ruggen. De bureaus waaraan geschreven werd, niet met een laptop, ook niet met een vulpen, maar gekrast met een veer en met inkt uit een potje. Wat ben ik dan rijk met een scherm en een toetsenbord. Het kost geen inkt, het gaat niet ten koste van een fazant of eend die zijn pluimage moet missen, en ik spaar een boom uit. Ik druk op een knop, en met nog minder dan een zucht is heel de wereld op de hoogte van alle letters die ik hier zonder typediploma, jaja, ook dat nog, aan mijn scherm toe vertrouw.

En o ja, heb je een idee, een vraag of de TIP? Ik neem het graag ter harte zodat het aan mijn inspiratie toegevoegd kan worden. En wie weet schrijf ik nog eens over dat ene artikel of over die geweldige herinnering, en die we dan samen kunnen delen met al die lezers. Maak het niet te gek, mijn megabytes strekken niet tot in het oneindige. Voor nu wens ik je alvast veel plezier en ik ontmoet je graag bij het lezen van mijn volgende blog.

Intussen bouwen we gestaag aan de uitbreiding en de vulling van onze webshop verder, want natuurlijk is dit nog lang niet alles wat we te bieden hebben. En wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich altijd inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen.

Een groet met glimlach vanuit de Cadeaushop.

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
There are no products
There are no products