Voorjaar in je bol!

Blog 4. Hoewel de voorjaarsvakantie van start is, en we ook al mooie prachtige dagen gehad hebben, en waarin de lente zich aankondigde…woed er een storm over ons dorp en lijkt Zeeland totaal niet in de stemming van voorjaar. 

Na een flinke verbouwing in de winkel, proberen we ons vandaag wat te herpakken. De laatste bouwvakker is vertrokken en we halen opgelucht adem dat voor even de rust is weergekeerd. We maken er dankbaar gebruik van en zijn aan de slag gegaan om de website weer van onze nieuwste cadeau artikelen te voorzien. Intussen schonen we ook hier en daar op en genieten van alle nieuwe vrolijke kleuren. 

We zijn weer voorzien van nieuwe uurwerken, kastjes, en heel veel glas. Als u rustig op de bank zit, kijk dan eens rustig rond op onze website, www.decadeaushop.com . Dan treft u vanzelf alle nieuwe snufjes van de afgelopen week. Een fleurig beeld in onze winkel, en natuurlijk van harte aanbevolen voor in uw interieur. Deze week gaan we vrolijk verder en kijken al met belangstelling uit naar nieuwe vracht. 

Ondanks het weer, hopen wij op een prachtig voorjaar en heten u van harte welkom in onze shop. 

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
There are no products
There are no products